Сергій впав з висоти 10 метрів і перебуває у важкому стані

Сергій впав з висоти 10 метрів і перебуває у важкому стані

Сергій впав з висоти 10 метрів і перебуває у важкому стані

Чоловіка рятують німецькі лікарі

Гамулінський Сергій потрапив у біду в Німеччині, коли був там у відрядженні. Що стало причиною нещасного випадку, залишається загадкою, але чоловіка виявили перехожі біля готелю, де Сергій зупинився і жив на четвертому поверсі.

Невідкладна допомога, яка терміново доправила чоловіка до лікарні, повідомили, що травми, які зазнав Сергій, свідчать, що він впав з висоти 10 метрів. У Сергія були перелом щелепи, внутрішньочерепний крововилив, з субарахноїдальним крововиливом, вторинний набряк головного мозку, відкритий перелом правого стегна, перелом правої плеснової кістки, перелом правого ліктьового суглоба, перелом правої лопатки, перелом поперечного відростка шийних хребців, забій легені.

Німецькі лікарі зробили все можливе, щоб зберегти йому життя, було проведено низку операцій, чоловіка навіть вивели з коми. Та, окрім старань лікарів, знадобилися тисячі євро і лікування мусить тривати там, бо його поки доставити до України немає можливості. 

«Його перевели в інше відділення. Не розмовляє, але лікарі кажуть, що таке буває. Конкретних прогнозів не дають. На оплату лікування потрібно 65 тисяч євро і 20 тисяч євро на реабілітацію. Його дружина на дев'ятому місяці вагітності.  Прошу у вас допомоги на лікування сина, прошу Вас не відмовити», - кажуть батьки Сергія.

Реквізити для допомоги:

Банківський рахунок 5168 7573 3045 5306

Гамулінський Іван Вікторович

Повʼязані теми:

Наступна публікація