Шанс на нормальне життя для своєї доньки просить мама Деметри

Шанс на нормальне життя для своєї доньки просить мама Деметри

Дівчинці потрібна посилена реабілітація.

Деметрочка внаслідок пологової травми отримала гіпоксично-ішемічне ураження ЦНС, а відтак у дитини змішана переважно внутрішня гідроцефалія, гіпогенезія мозолистого тіла. Спастичний тетрапарез.

«Зараз донечці 2 рочки 4 місяці.  Деметрочка не вміє жувати тверду їжу, не говорить (тільки звуки), не сидить, не тримає правильно предмети, не ходить, не рухається як однолітки, повзає по-пластунськи. Реагує на маму і своє оточення. Відгукується поглядом на своє ім'я», - розповідає мама дитини.

Батьки з 6 місяців возять Деметру на різні реабілітації, також було медикаментозне лікування. Дитині дають шанси на нормальне життя, але за умови інтенсивної реабілітації.

«Шанс на виздоровлення великий, але все залежить від зусиль і постійних реабілітацій. Зараз ми хочемо поїхати в центр в Словачинні. Ми вже їздили до цього центру, коли Деметрочці було 1 рік 5 місяці. Після цього курсу були гарні спостереження.  Потрібно назбирати 5 214 €. Будь ласка, допоможіть. Нашій донечці це дуже потрібно. Без вашої допомоги нам не подолати недугу», - просить мама дівчинки.

Реквізити для допомоги:

картка ПРИВАТБАНКу

5168 7426 0301 5730  Павлюк Оксана (мама) 

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація