Східна медицина може подарувати Алісі шанс стати більш самостійною

Східна медицина може подарувати Алісі шанс стати більш самостійною

Східна медицина може подарувати Алісі шанс стати більш самостійною

Родина потребує вашої допомоги

Аліса народилася на 27-му тижні вагітності з вагою 960 грамів за допомогою Кесаревого розтину, який був вимушеним і необхідним у зв’язку з тим, що у мами дівчинки був рак нирки. «Передчасні пологи були вимушені, вони були дуже необхідними для того, щоб врятувати нас обох. Я була в критичному стані, виявили пухлину в нирці в мене. Злоякісну ракову пухлину», - каже мама дівчинки.

Аліса знаходилася в дитячій реанімації 3,5 місяці. Півтора місяці на штучній вентиляції легенів. Довгий час, навіть після виписки з лікарні годувалася через зонд. "Наша дівчинка ще до року пережила дві операції. А після виписки з лікарні - регулярні реабілітації, безперервна лікувальна фізкультура. Неврологи, педіатри та нейрохірург - усі спеціалісти, до яких ми зверталися, рекомендують робити акцент на реабілітації, чим ми і займалися з моменту виписки», - розповідає мама Аліси.

Зараз дівчинці вже більше трьох років, але вона не ходить, не розмовляє, самостійно не сидить, а лише з опорою.

Сказати "Мама" небайдужі можуть допомогти Алісі

Сказати "Мама" небайдужі можуть допомогти Алісі

«Завдяки наполегливості, попри усі діагнози, ми досягли певних результатів, але для того щоб досягти більшого, потрібно пройти лікування в Китаї. Там дуже сильна реабілітація, яка дає хороші результати.  Один курс лікування для Аліси коштує 12063 $. Рекомендована кількість курсів на рік - 3. Для досягнення максимального результату рекомендується 6 курсів. Це - 72378$. Для нас це надто велика сума, щоб справитись самотужки.  Чим більше курсів лікування ми пройдемо, тим більше шансів матимемо на те, що Аліса зможе ходити і хоча б самообслуговуватися», - каже мама дівчинки.

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанку
5168 7422 2858 7428

Бакалейко Альона Іванівна

https://www.facebook.com/groups/406891286776821/

Повʼязані теми:

Наступна публікація