Сотні тисяч гривень можуть подарувати Маші світ звуків

Сотні тисяч гривень можуть подарувати Маші світ звуків

Батьки благають про допомогу.

Машенька народилася передчасно, сама не дихала, тому потрапила до реанімації. Дитину врятували, але ось здоров'я крихітки було підірване.

"Маша довго не могла встати на ніжки, але завдяки зусиллям працівників реабілітаційних центрів і домашньому масажу, вперше змогла це зробити лютому цього року, у віці 1 рік і 9 місяців. Потім почала ходити, тримаючись за предмети, наразі ходить майже самостійно. Але, після таких важливих перемог нас спіткало нещастя. Дії найсильніших антибіотиків, під час лікування в реанімації, дали ускладнення на вушка. Дитина зовсім нічого не чує", - розповідає мама Марійки.

Звичайні слухові апарати не справляються з такою вадою. Дитині потрібна кохлеарна імплантація, щоб чути і почати говорити. Вартість одної операції - більше 750 тисяч гривень.

"Операцію потрібно встигнути зробити до 5 років. Дитячий мозок дуже пластичний, і потрібно імплантувати якомога швидше. Чим швидше, тим більша ймовірність того, що мозок адаптується до нового органа, і Маша буде чути, розвиватися в нашому світі і світі чудових звуків. Єдиний можливо швидкий шанс допомогти донечці, це збір коштів! Звертаюсь до всіх небайдужих до материнської біди, будь ласка, допоможіть", - закликає мама дитини.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк:

№ картки 4731 1856 1102 4081

Левицька Катерина

Більше інформації і реквізитів https://www.facebook.com/groups/210394176052278

Повʼязані теми:

Наступна публікація