Сотні тисяч гривень потрібні Насті, щоб здолати онкологію

Сотні тисяч гривень потрібні Насті, щоб здолати онкологію

Сотні тисяч гривень потрібні Насті, щоб здолати онкологію

Навіть за попередніми розрахунками необхідне подальше лікування буде коштувати понад 800 тисяч гривень.

Анастасія Ковтун щойно стала мамою, та не змогла сповна насолодитись материнством, адже лікарі виявили у неї лімфому Ходжкіна, яку молода жінка долає вже кілька місяців.

«Дуже страшно повертатися додому після чергової хіміотерапії, і не мати змоги навіть підійти до дитини. Тому що ти просто нерухомо лежиш, прикута до ліжка...”, - розповідає Настя.

Та лікарі дають надію, що так триватиме не довго і за правильного і своєчасного лікування, Настя здолає хворобу і зможе повернутись до звичного життя і повноцінного виховання донечки. Хоча саме лікування дається їй дуже непросто.

«Спершу обстеження та результати аналізів показали, що 45% легенів дівчини були заповнені рідиною. Процес лікування ускладнюється тим, що організм молодої мами реагує на препарати зовсім інакше, як це планували лікарі. Перший протокол хіміотерапії дав ускладнення на шлунок і він почав відмовляти, два дні дівчина харчувалася через крапельницю. За цей час родина витратила понад 500 тисяч гривень на лікування, далі - мінімум 4 курси хіміотерапії, їхня тривалість залежатиме від реакції організму на препарати», - розповідають друзі Насті.

Навіть за попередніми розрахунками необхідне подальше лікування буде коштувати понад 800 тисяч гривень. «Я хочу жити заради своєї донечки», - переконує дівчина і просить підтримати її фінансово. 

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

5168 7450 1806 4375

КОВТУН АНАСТАСІЯ МИКОЛАЇВНА

Повʼязані теми:

Наступна публікація