Сотні тисяч гривень потрібні Юлії, щоб повернутись до нормального життя

Сотні тисяч гривень потрібні Юлії, щоб повернутись до нормального життя

Сотні тисяч гривень потрібні Юлії, щоб повернутись до нормального життя

Дівчина зараз бореться з наслідками важких травм.

22-річна Анатольєва Юлія 30 листопада 2018 року дорогою на роботу потрапила в ДТП. Внаслідок аварії був пошкоджений весь лівий бік тіла, сильний забій головного мозку, забій обох легенів, розрив селезінки, яка цього ж дня була оперативно видалена, перелами ключиці, лопатки, численні перелами ребер та тазу.

«Оскільки сильно постраждала ліва частина мозку, через два тижні у реанімації була проведена трепанація черепа з метою декомпресії, бо була загроза збільшення набряку мозку. В комі Юля перебувала два тижні, в реанімації загалом 52 дні. Від 21 січня вона перебуває у відділенні нейрохірургії. Наразі без ознак явної свідомості. Але Юля уже почала потроху пити з горнятка, і в неї добре виходить. З кожним днем все більше і більше починає реагувати, бо, коли мама до неї говорила, то Юля уважно її слухала, розглядала ніби все добре розуміє. Коли ж мама відійшла і попросила подивитися на неї, то Юля на її прохання повернула голову і уважно слухала», - розповідають друзі дівчини.

Все лікування, яке було потрібне у відділенні нейрохірургії, дівчина практично завершила, тепер на неї чекає пластика черепа та реабілітація, на яку бракує коштів.

«Реабілітаційний центр, який бере в такому стані на реабілітацію, є, але сума для нас непідйомна, бо вартість доби 4100 грн. Мінімум 4 місяці обійдеться близько 500000 грн. Збір коштів проводиться в соціальних мережах, був репортаж на львівському ТВ, але все ще зібрано недостатньо. Будемо дуже вдячні за будь-яку допомогу,бо дуже хочемо, щоб наша донечка повернулася до повноцінного життя», - каже мама дівчини.

Реквізити для допомоги:

Номер картки ПриватБанк:  5168 7554 4878 0698
Анатольєва Зоряна

https://www.facebook.com/groups/277957336474052/

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація