Своїми ніжками піти до школи мріє 5-річний Данилко

Своїми ніжками піти до школи мріє 5-річний Данилко

Лікарі у Китаї дарують надію

П'ятирічний Данилко Васьльєв має статус інваліда дитинства через діагноз ДЦП.

«У 2013 році ця фраза, яка прозвучала з вуст одного з провідних неврологів України, буквально вбила мене. Того вечора я навіть поговорити ні з ким не могла, моє горе здавалося мені вселенським. До цього нещастя додалося ще одне - важка форма бронхіальної астми. Наші поїздки на курси реабілітації чергувалися з періодичним попаданням в відділенням інтенсивної терапії в дитячій лікарні», - розповідає мама малюка.

Ретельніші дослідження показали, що у хлопчика такий стан спровокувала вроджена вада розвитку мозку. Тож мама Данилка Олена взялася за його інтенсивну реабілітацію, яке має позитивний результат - Даня почав сам сідати.Інтелект у дитини повністю збережений.

«Весь цей час я лікувала його сама, нікуди не зверталася за допомогою. Моя мрія, щоб він пішов до школи зі своїми однолітками. І цю надію подарували мені фахівці клініки в Китаї. Я відправила лікарям результати наших обстежень, нам розписали курс лікування і виставили рахунок. Але цифра для мене виявилася абсолютно нереальною. Я дуже прошу, не проходьте повз. У Дані є всі шанси в майбутньому стати здоровим, навчитися самостійно ходити», - просить мама Данилка.

Реквізити для допомоги:

Карта ПУМБ 5167 5440 0070 6130

Карта Укрсиббанк 5169 3049 0139 9776

Васильєва Олена

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Аваріі та ДТП
Наступна публікація