Терещенко Андрійко не зможе одужати без вашої допомоги

Терещенко Андрійко не зможе одужати без вашої допомоги

Терещенко Андрійко не зможе одужати без вашої допомоги

Мамі хлопчика не під силу сплатити за реабілітацію сина.

Андрійко народився на 38 тижні вагітності і вже на другу добу життя почалася " ядерна " жовтуха, на 4 - відмовили легені. Малюк опинився в реанімації, за нього дихав апарат, він перебував у комі. Та врешті лікарям вдалося повернути малюка до життя.

Проте такі події все ж негативно позначилися на здоров'ї Андрійка.

"В рік нам поставили діагноз ДЦП, спастичний тетрапарез, симптоматична епілепсія з поліморфними нападами. Окрім основної недуги Андрійко дуже погано набирає вагу, тому ми постійно вживаємо дуже дорогу спеціалізовану суміш. Мій синочок ще не сидить, не ходить, не розмовляє, голову утримує короткочасно", - розказує мама Андрійка.

Проте завдяки постійним реабілітаціям він вже навчився перевертатися на живіт і на спину, став більш емоційним, робить спроби повзти на животі.

"Я сподіваюся що реабілітація в центрі допоможе моєму синочку досягнути нових успіхів і навчитися новим рухам. Але одній мені це не під силу. Я - одинока мама і всі кошти йдуть на спеціальне харчування і ліки для Андрія. А на курс реабілітації потрібно 12900 грн і це не враховуючи витрати на проживання та проїзд. Ми з Андрійком дуже розраховуємо, що не залишимося один на один з бідою. Подаруйте, будь ласка, нам шанс на одужання", - просить мама хлопчика.

Реквізити для допомоги:

карта ПриватБанк 5168 7573 2282 3529

Терещенко Світлана Миколаївна

Повʼязані теми:

Наступна публікація