Термінової допомоги потребує Аня, яку можуть врятувати лише за кордоном

Термінової допомоги потребує Аня, яку можуть врятувати лише за кордоном

Термінової допомоги потребує Аня, яку можуть врятувати лише за кордоном

Дитина має пухлину мозку, яка швидко прогресує.

У лютому 2019 року Анюті стало зле, вона втратила чутливість в кінцівках і знепритомніла. Перші обстеження нічого не виявили, але у дитини періодично траплявся головний біль.

А за кілька місяців біль посилився до нестерпного і дитину обстежили повторно. «Зробивши КТ і МРТ з контрастом, виявили пухлину в лівій тім'яній частки, близько 6 см / 5 см / 4,5 см .. І ось тут все стало на свої місця, все ці головні болі і безпричинна зміна настрою.... Життя перетворилося на нічний жах», - розповідає мама дівчинки.

Дитині поставили діагноз - гліобластома 4 стадії - і терміново почали лікувати. Батьки звернулись і до закордонних лікарів, які зуміли повернути дитину до звичного життя, але, як виявилося, ефект був тимчасовий. Пухлина продовжила рости.

«У Ані самопочуття лише погіршувалося, вона зовсім злягла. Нещодавно їй поставили зонд для годування. Зробивши МРТ 25.06.20 виявилося, що поширилася пухлина на ніжку мозку, через мозолисте тіло і торкається стовбура мозку... Є клініка, де нейрохірург може видалити пухлини, бо їх дві стало. Одна пухлина в тім'яній ділянці, сума операції - 15180 доларів, друга пухлина в гіпоталамусі (та що на стовбурі мозку), сума операції - 20300 євро ... Це для нас дуже великі гроші. Допоможіть, прошу вас, їй з кожним днем гірше. Пухлина поширюється далі", – каже мама дитини.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк: 5168 7573 7717 7656 (мама) Юрікова Євгенія Олексіївна

Monobank: 4441 1144 4589 9329 (мама) Юрікова Євгенія Олексіївна

https://www.facebook.com/groups/515446945959333/

Повʼязані теми:

Наступна публікація