Термінової допомоги потребує Артем

Термінової допомоги потребує Артем

У хлопчика виявили злоякісну пухлину в мозку.

У лютому цього року 7-річний Артем Пєтухов  потрапив до дитячого відділення Інституту нейрохірургії ім. Ромоданова, де його терміново прооперували, бо виявили злоякісну пухлину в мозку.

За місяць після тривалих консультацій і досліджень Артемку встановили остаточний діагноз  - астоцитарна гліома з мутаціями - і почали вводити хімію, яка має вбити пухлину, але гарантій медики не давали. «Коли батьки отримали невтішні прогнози, вони відправили запити до закордонних клінік, які мають досвід лікування таких діагнозів. Батьки отримали підтвердження від турецької клініки», - розповідають волонтери.

Завдяки допомозі небайдужих людей хлопчика перевезли на рятівне лікування. "Хлопець тримався надзвичайно стійко та мужньо, витримавши 33 сеанси радіотерапії та хіміотерапію. Лікування дало позитивний результат, це підтвердили результати обстеження МРТ. Зараз Артем готовий розпочати наступний етап лікування", - розповідають волонтери.

Але щоб його провести, родині потрібні понад 80 тисяч гривень, і це лише на один препарат. Сім'я хлопчика вимушена просити допомоги добрих людей. 

Реквізити для допомоги:

5168 7554 1703 2477 ПриватБанк Лябах Ірина Олексіївна (мама)

4441 1144 4560 7102 Монобанк Пєтухов Дмитро Анатолійович (батько)

Повʼязані теми:

Наступна публікація