Термінової допомоги потребує матір трьох діточок Оксана із Хмельниччини

Термінової допомоги потребує матір трьох діточок Оксана із Хмельниччини

Термінової допомоги потребує матір трьох діточок Оксана із Хмельниччини

Жінці негайно потрібні гроші на операцію, котра покликана врятувати її життя.

Про допомогу всіх небайдужих людей просять рідні Оксани Міфанік із села Велика Радогощ Хмельницької області. Оксана – мати трьох чудових діточок. Її доньці Любі шість років. Старші сини – Едуард і Павло. Усіх їх жінка виховує сама, без чоловіка.

У середені 2012 р. Оксана відчула себе погано, але через господарство не могла вчасно звернутися до лікаря. Через кілька місяців її стан настільки погіршився, що тягнути було вже нікуди.

В обласній лікарні їй встановили діагноз: злоякісне захворювання несхідної кишки. Проведено резекція кишківника з накладенням анастомозу. Призначено лікування з чотирьох блоків хіміо-, гормоно-, та імунотерапії.

Протягом трьох років Оксана проходила планові обстеження та почувала себе добре. У 2015 році її стан знов різко погіршився. Вона звернулася до Київського інституту раку, де їй був поставлений діагноз: злоякісна пухлина ректосигмоїдного відділу товстої кишки.

В ході планового обстеження були виявлені метастази. Оксана проходить курси хіміотерапії, але коштів після декількох років лікування зовсім немає, а подібні діагнози потребують довготривалого та дорогого лікування.

Родина дуже просить усіх небайдужих людей прийти на допомогу.

Реквізити для допомоги:

Номер рахунку у Приватбанку: 5168 7427 0899 9549 

Оксана Міфанік.

Повʼязані теми:

Наступна публікація