Термінової операції на серці потребує Павло

Термінової операції на серці потребує Павло

Фото: ТСН.ua

Чоловіку потрібно рятувати життя.

Сильну задуху, яка з’явилась у чоловіка, лікарі спочатку сприймали за запалення легень. Коли ж лікування не допомагало, зробили ретельніше дослідження, яке показало поганий стан серця чоловіка, який і викликав такий стан.

«Діагноз - комбінована вада аортального клапана з переважанням стенозу, недостатність мітрального клапана серця поставили 27 травня 2017 року. Проходив лікування в Смілянському кардіологічному відділені у червні, липні та вересні цього року, але лікування ефекту не дає, тому кардіологи наполягають на заміні аортального клапана, якщо цього не станеться, почнуться незворотні процеси в організмі, і шансу на порятунок не буде», - розповідає донька Павла.

На таку операцію і післяопераційний період родині потрібно зібрати майже 200 тисяч гривень. Вони у відчаї, адже за допомогою сусідів і друзів вдалося зібрати лише невелику частину від потрібної суми.

«Будь ласка, допоможіть врятувати життя батька. Шанс на життя є, за умови, якщо будуть кошти, але грошей на порятунок немає. Тому й благаємо про допомогу милосердних та  добрих людей», - просить донька.

Шпильова Світлана Павлівна

Карта ПриватБанку 4149  4991  0031  0059

Повʼязані теми:

Наступна публікація