Тетянка потребує жертовної допомоги

Тетянка потребує жертовної допомоги

Дівчинці потрібне тривале лікування

Полянська Тетянка страждає від діагнозу: ДЦП, подвійна геміплегія з порушенням функції ходьби, псевдобульбарная дизартрія.

Наслідком такого діагнозу стали важкі пологи у мами Тетянки, після яких дитина опинилася у реанімації.

"Коли Тані було 24 дні від народження, вона подарувала нам першу посмішку. Вселилась надія - буде жити! Ведучий лікар доньки сказала : " Родова травма серйозна , уражений відділ мозку, який відповідає за зір ,рух і мову. Прогноз не вдячна справа. Ваша дитина - це робота на найближчі 20-ть років.", - розповідає мама дівчинки.

Відтоді боротьба за здоров'я дитини не припиняється.

"Організм донечки вдячно нас порадував результатами. З 2,5 років до 3,5 я її вчила повзати, і ... диво вийшло. 4,5 сіла , а ще через 2 роки змогла утримувати чашку. Ходьба тільки з підтримкою. Регулярні заняття з логопедом і психологом дали результати в інтелектуальному розвитку. Танюша вже в 7-му класі на домашньому навчанні", - розповідає мама Тетяни.

Продовжити лікувати дитини мама мріє у польскій клініці, але вартість лікування там більше 13 тисяч гривень за курс.

"Лікування ДЦП - процес тривалий. Якщо ми в підлітковому віці, в який вона вступає припинимо лікування, то ймовірність втрати навичок висока. Я, мама Світлана прошу Вас допоможіть нам дуже потрібні тривалі реабілітації, стимулюючі препарати. Не залишайте нас у біді , допоможіть зберегти , те чому навчилася моя дівчинка, нам потрибен шанс на повноцінне життя", - просить мама дитини.

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанк 4149 4978 4939 6793

Зозуля Свiтлана Миколаївна

http://vk.com/club101948097

Повʼязані теми:

Наступна публікація