Третьої операції на серці негайно потребує Олександр

Третьої операції на серці негайно потребує Олександр

Чоловіку всього 38 років, але його життя під загрозою.

Вавилов Олександр народився з вадою серця, і вперше його прооперували ще у віці 6 років. Такої операції вистачило на 30 років, та наприкінці 2016 року вада знову нагадала про себе.

«У січні 2017 роки зробили другу операцію (аневризма нисхідного відділу аорти, протезування). Лікар сказав, що 7% з 100% потрапляють на повторну операцію. Зараз аневризма висхідного відділу аорти, це йде розшарування аорти, вона може розірватися в будь-який момент», - бідкається дружина Олександра.

Повторна операція буде коштувати близько 120 тисяч. Родині своїми силами вдалося зібрати невелику частину, але вони розуміють, що без допомоги чуйних людей не впоратись.

«Звернутися до вас за допомогою змушує скрута, сім'я ще не віддала всі борги за другу операцію, а тут потрібна третя. У нас двоє неповнолітніх дітей. Зараз доходи сім'ї - це пенсія чоловіка по інвалідності і пенсія матері. Ми будемо дуже вам вдячні за будь-яку надану вами допомогу. Допоможіть, будь ласка, зберегти життя моєму чоловікові і люблячму батьку», - просить дружина Олександра.

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанку 5168757341777631 одержувач Вавилов Олександр Валентинович.

Повʼязані теми:

Наступна публікація