Назарчик сподівається на допомогу добрих людей

Назарчик сподівається на допомогу добрих людей

Назарчик сподівається на допомогу добрих людей

Дитині потрібна посилена реабілітація

Назару 4 роки, але він поки самостійно не ходить і навіть не сидить, його розвиток зупинився раптово у віці 4 місяців, пригадує мама малюка.

«Причину знайти не змогли. Ми зробили єдину вакцину БЦЖ і думки лікарів розділились -  чи то такі наслідки вакцини, чи під час пологів щось було не так. Навіть якщо б причини встановили, від цього мені б не було легше. Був поставлений діагноз: ДЦП, епілепсія, тож тепер проходимо планове лікування. Судоми попереджуємо за допомогою ліків, постійну спастику в ручках і ніжках розслабляємо уколами. Моєму хлопчику дуже важко. Також у Назара фіброз і потрібна операція», - розповідає мама малюка.

Лікування триває вже роками, родина виснажена фінансово, але не можна зупинити лікування, адже це принесе невимовні страждання дитині. Напружені м’язи сковують малюка і завдають сильного болю.  

«Єдиний шанс моєї дитини піти або хоча б сісти - це реабілітації, на які постійно потрібні кошти. Ми постійно купуємо дорогі препарати і кошти уже просто ніде брати. Допоможіть, будь ласка», - благає мама Назара.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 5168 7427 2742 0949 Захарченко Олена  

Повʼязані теми:

Наступна публікація