Тривала реабілітація дасть можливість Юлі мати більш самостійне майбутнє

Тривала реабілітація дасть можливість Юлі мати більш самостійне майбутнє

Тривала реабілітація дасть можливість Юлі мати більш самостійне майбутнє

Десятки тисяч гривень потрібно збирати щомісяця родині дівчинки, щоб сплатити за лікування дитини.

Все життя Юлії наповнене постійними заняттями вдома і зі спеціалістами з різних міст, консультаціями з різнопрофільними лікарями, іпотерапіями, тейпуванням, масажами, ЛФК, купою медичних препаратів, а все через діагноз ДЦП.

«Юлечка допитлива і життєрадісна дівчинка, яка в свої 7 років вже знає, що таке біль і, якщо ти хочеш щось досягнути, то над цим треба працювати. Майже в рік їй поставили страшний діагноз – ДЦП спастичний тетрапарез з підгрупою А і збереженим інтелектом. Після цього життя розділилося на «до» та «після», - каже мама дівчинки.

Наполеглива праця дитини дала їй можливість впевнено тримати голову, перевертатись, повзати по-пластунськи, але вона поки не сидить і не ходить. «Лікарі говорять, що у неї є всі шанси це зробити, але потрібні постійні реабілітації, щоб не втратити дорогоцінний час», - додає мама Юлі.

Для досягнення кращого результату потрібна безперервна реабілітація, але у родини на це не вистачає коштів. «Якби ви знали, як боляче стискається материнське серце, коли розумієш, що фінансів не вистачає, а все залежить від них. Прошу всіх, хто любить і цінує життя, хто може відчути чужий крик про допомогу для ще маленької дівчинки, допомогти в зборі коштів на проходження чергового курсу реабілітації», - просить мама дитини.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 4149 4991 3200 7632

Укргазбанк 5355 0770 1798 9037

Ваца Людмила Василівна

https://www.facebook.com/groups/2370291493206724

Повʼязані теми:

Наступна публікація