Тривала реабілітація потрібна Дмитрику

Тривала реабілітація потрібна Дмитрику

Тривала реабілітація потрібна Дмитрику

У хлопчика є всі шанси на більш самостійне життя.

Ще з однорічного віку батькам Дмитра Хоменка повідомили, що у дитини діагноз ДЦП, подвійна двобічна гемеплагія, рухові порушення, а також затримка психічного та мовного розвитку. А все через передчасне народження дитини, до того ж, у малюка була асфіксія.

«З того моменту я з чоловіком почали активне лікування дитини. Кілька разів була можливість побувати в платному центрі. Після якого ми бачили великий прогрес. Після реабілітації Діма став витривалішим. Став краще сидіти з підтримкою та утримувати голову. Лікарі радять ретельно займатися дитиною, відвідувати реабілітаційний центри. Якщо проходити реабілітацію 6-8 разів на рік, то у Діми передбачається хороший результат, та він зможе жити нормальним дитячим життям», - розповідає мама хлопчика.

Та на таку нагальну для Діми реабілітацію у родини просто не вистачає коштів. Мама хлопчика не працює, адже мусить постійно бути поряд з сином. Заробітку батька не вистачає на такі коштовні реабілітації. За кожну потрібно заплатити більше 15 тисяч гиивень.

«Ми вимушені звернутися до Вас за допомогою. Дуже прошу допогти пройти лікування моїй дитині, яке просто необхідне для безболісного існування. Сподіваюсь на ваше розуміння», - каже мама Дмитрика.

Реквізити для допомоги:

№ картки 5167 4900 4580 7717 Ольга Хоменко. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація