У 6-річної Ганусі виявили пухлину в мозку і тепер їй потрібне лікування

У 6-річної Ганусі виявили пухлину в мозку і тепер їй потрібне лікування

Дівчинку вже прооперували.

Хорошун Ганна із Дніпропетровщини потрапила до лікарні вже з частими головними болями і блюванням, які провокувала виявлена під час дослідження пухлина в головному мозку.

Батьки помічали за дитиною важку ходу ще півроку тому, але ж запідозрити таку страшну хворобу ніяк не могли. Але стан дитини почав стрімко погіршуватись уже в цьому році, тож почалися її обстеження.

В лікарні у дитини діагностували, що пухлина провокує гідроцефалію, навколо мозку збирається рідина, яка тисне, тож потрібно було негайно провести операцію, зі встановлення шунта, який виводить цю рідину з голови примусово.

Після надання такої допомоги лікарі з Дніпра направляють дівчинку до київських фахівців, щоб провести подальшу діагностику пухлини і визначити найдієвіший спосіб лікування. Але вже навіть витрати в Дніпрі для родини Ганни, де четверо дітей, батьки працівники медичної сфери, і до того ж мама дівчинки у декреті, допомагали зібрати небайдужі.

«На жаль, наша сім'я не має такого доходу, який міг би дозволити вилікувати нашу дочку, тому сподіваємося на вашу допомогу», - каже батько Ганни.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 4149499107975896 Хорошун Олексiй Iванович

Повʼязані теми:

Наступна публікація