Ваша допомога може врятувати життя Олі

Ваша допомога може врятувати життя Олі

Дитина проходить лікування від лейкозу.

Вкрай складний для лікування і такий непередбачуваний діагноз Дякіній Ользі поставили у серпні цього року. Це стало несподіванкою для родини, адже всі симптоми, які виникали у дитини, сприймались як відновлення від попередньої операції.

На початку цього року Олі зробили операцію по видаленню мигдалин і аденоїдів, а потім були ряд застуд і сильна слабкість, з часом почалися висипи на тілі і лише коли вони посилились, дитині провели поглиблене обстеження.

«Звернулися до лікарні, зробили обстеження і попередньо поставили діагноз: лейкемія. Зробили пункцію спинномозкового матеріалу і тітка відвезла аналізи в Киев, де поставили остаточний діагноз: гостра мієлобласна лейкемія ФАБ-варіант М2, гострий період», - розповідають рідні дитини.

Зараз дитина проходить лікування в Дніпрі, вже почалися хіміотерапії, але дівчинку родина прагне направити на лікування до Ізраїлю і вже збирає потрібні документи. Та поки дівчинка набирається сил і «підтягує» аналізи для перельоту і подальшого лікування і трансплантації кісткового мозку, батькам треба зібрати колосальну суму на лікування, яка перевищує 100 тисяч доларів. «Будь ласка, дуже просимо, допоможіть нашій зірочці не згаснути», - просять рідні дівчинки.

Реквізити для допомоги:

№ картки 5168 7427 1780 0324

№ рахунку UA283510050000026201807723571 "Укрсиббанк"

Переказ можна здійснити з будь-якої платіжкої платформи

Більше інформації і реквізитів - https://www.facebook.com/groups/dyakina4040olya/

Повʼязані теми:

Наступна публікація