Вашої допомоги потребує Софійка, щоб позбутись нападів

Вашої допомоги потребує Софійка, щоб позбутись нападів

Вашої допомоги потребує Софійка, щоб позбутись нападів

Дитина має судоми, які ускладнюють їй життя

Софійка Шишкіна перебуває під цілодобовим наглядом лікарів у столичній лікарні через свій важкий стан. У дитинки в голівці вроджена вада - дисплазія, яка викликає десятків нападів епілепсії на день. Зараз дитина настільки виснажена такими нападами, що вже не ходить і майже не розмовляє, дитина відмовляється від їжі.

Соня страждала від нападів від народження, але їх вдавалося зупиняти завдяки медикаментам, певний час тому  вони перестали діяти. Медики зараз прописують дитині препарат, який потрібно буде колоти на постійній основі і до того ж він викликає залежність, розповідають рідні дитини. Більш радикальний спосіб виправити ситуацію – це прооперувати дівчинку.

«Потрібна операція на головному мозку, частково робиться трепанація черепа. Наші нейрохірурги обстежили і сказали що складний випадок, оскільки дуже небезпечна зона для оперування. Українські медики вагаються, а ізраїльська клініка береться за наш випадок і дає 100% результат. Потрібно 70 тисяч доларів», - розповідає сестра Софійки.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк: 5168 7573 3239 2523  

USD ПриватБанк 4149499341266763 
Шишкіна Руслана Михайлівна 

https://www.instagram.com/helpsonya/?hl=uk

Повʼязані теми:

Наступна публікація