Важка травма хребта паралізувала Лаврентія, йому потрібна тривала реабілітація

Важка травма хребта паралізувала Лаврентія, йому потрібна тривала реабілітація

В 31 рік чоловік був прикутий до ліжка

1 липня Лаврентій отримав серйозну травму - зламав шию і серйозно пошкодив спинний мозок невдало стрибнувши в басейн. Ця травма паралізувала майже все його тіло, рухаються тільки руки до кистей і голова. Пальці рук, спина, ноги – знерухомлені.

В Одесі в ОГКБ № 11 була проведена складна і тривала операція з видалення розбитого 5-го шийного хребця і на його місце поставлений титановий імплант. Завдяки цій операції почала рухатися шия. Однак тіло, ноги і частково руки залишаються знерухомлені, він їх просто не відчуває.

«Необхідна дуже складна, тривала і дорога реабілітація для того, щоб він знову зміг рухатися. Один із приватних центрів в Україні взяв на лікування. Необхідно провести в клініці як мінімум 6-7 місяців. Кожен місяць перебування в клініці коштує приблизно 130 000 грн (це без урахування дорогих ліків). На жаль, ця сума нам непосильна, ми вичерпали всі свої кошти, кошти родичів і навіть друзів», - розповідає дружина Лаврентія.

Такі реабілітації дають результати, запевняє жінка, стан чоловіка покращився: він вже може сидіти у візку, повертається чутливість і рухи в руках.

«Мій чоловік - єдиний чоловік у сім'ї, у нас дві маленькі донечки (4,5 року і 1 рік). Я дуже прошу вашої допомоги, Лаврику всього 31 рік, він молодий, добрий, життєрадісний і працьовитий чоловік, дуже любить наших дочок і хоче бути для них опорою і захистом. Але для цього йому необхідно встати на ноги! Дуже сподіваюсь на вашу допомогу», - просить дружина.

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанку

4149 4996 4133 9096

Антонова Ірина Валентинівна

Група допомоги https://vk.com/club151905337

Повʼязані теми:

Наступна публікація