Важкий стан Ніни змушує її маму просить про допомогу

Важкий стан Ніни змушує її маму просить про допомогу

Важкий стан Ніни змушує її маму просить про допомогу

Дитина знаходить під апаратами, які допомагають їй побороти критичний момент.

Крихітна Ніна зустріла свій перший рік народження в лікарні під апаратами, які допомагають і контролюють її життя.

Дівчинка з'явилась на світ із жовтяницею через високий білірубін і були виявлені певні вади із серцем, але лікування допомогло виправити ситуацію, аж поки у 9 місяців у дитини не почалась підніматись висока температура, тож батьки звернулись до лікарів. «Нам зробила рентген і поставили діагноз - запалення легенів, перикардит. Через 2 тижні лікування нас збиралися виписати, але почалися судоми і висока температура. Повторилося знову запалення легенів. Це все було у відділенні реанімації. Дочка весь час перебувала під киснем. Вночі бували напади, кілька разів була зупинка дихання і були постійні судоми», - пригадує мама Ніни.

Дослідження показали, що у організмі дитини прогресує агресивна форма герпесу 6 типу, тож призначили курс лікування. Яке було вдалим, проте за місяць стан дитини знову погіршився до критичного.

Дитина знаходиться на ШВЛ і лікарі призначають більш сильний препарат, який має здолати герпес у лікворі мозку дитини, але коштів на нього у родини вже немає. Вони просять про допомогу.  «Протягом року всі наші кошти вичерпалися. Допоможіть моїй дитині! Якщо не лікувати цей герпес, повністю зруйнується головний мозок. Молю вас про допомогу», - просить мама Ніни.

Реквізити для допомоги:

Ощадбанка 4790 7299 4427 1113

IBAN: UA 673139570000026208501278480

ЄДРПОУ 02760363

Огли Альбіна

Повʼязані теми:

Наступна публікація