Велетенська пухлина мозку вразила 5-річного Максима

Велетенська пухлина мозку вразила 5-річного Максима

Велетенська пухлина мозку вразила 5-річного Максима

Лікарі боряться за порятунок дитини

Важка вимова і кульгання 5-річного сина змусили батьків Максима звернутися до лікарів, проте спершу вони не запідозрили у малюка важку хворобу. Проте малюк з часом почав непритомніти, почалася блювота, болі в голові і кінцівках. Дитину відправили на дослідження МРТ.

«Ми в знімках спочатку не розуміли, але потім, як почали вивчити знімок і опис, там виявилася пухлина 9х8х5 сантиметрів, як кулак дорослого чоловіка. Я зв'язався з фахівцями Київського інституту нейрохірургії Ромоданова він сказав, що можливо продовжити життя дитині тільки шляхом хірургічної операції, шанси є, але дуже ризиковано», - розповідає батько Максима.

Батьки зважилися на ризик і хлопчика прооперували і видалили разом з пухлиною майже 40% правої півкулі головного мозку. Малюку стало краще, проте дослідження показало, що пухлина злоякісна, тож загроза життя дитини зберіглася.

«Зараз треба опромінення з хіміотерапією. Прозондували і з'ясували, що є дорога променева терапія на апаратах США, вона опромінює не пучком, а кожен промінь окремо і конкретно злоякісні клітини в зоні ураження. Ось це єдина надія залишилася в порятунку малюка», - каже тато Максима і просить приєднатися всіх охочих до збору коштів на подальше лікування дитини.

Реквізити для допомоги:

карта ПриватБанку 4149625809447012

Сердитов Сергій Миколайович

Повʼязані теми:

Наступна публікація