Величезна пухлина вразила маленьке тіло Іллюші

Величезна пухлина вразила маленьке тіло Іллюші

Родина терміново збирає кошти на порятунок дитини.

Сім'я з маленького міста Покров (колишнє Орджонікідзе) потребує допомоги всіх небайдужих людей, щоб врятувати життя 3-річного Іллюші.  

«Почалося все з того, що піднялася температура 39, яка не збивалася, збільшувались лімфовузли і дитина не вставала на ніжки. Батьки одразу ж звернулися до лікаря-педіатра, який взяв аналізи і призначив лікування. Після того, як прийшли результати крові, лікар порекомендував звернутися в місто Дніпро для обстеження. А там виявили страшний діагноз - пухлина величезних розмірів підключичних лімфовузлів, яка дуже швидко збільшується», - розповідають волонтери, які допомагають родині рятувати малюка.

Довгий час батьки були в очікуванні точного діагнозу. У грудні тато повіз біопсію до Києва і повернувся з невтішним діагнозом - нейробластома 4 стадії, метастази в кістковому мозку і лімфатичній системі

Зараз сім'я в боротьбі і страху, і дуже потребує допомоги людей! Необхідна величезна сума для лікування малюка.

"З грудня 2018 року Ілля переніс 5 блоків хіміотерапії і ще чекає тривалий шлях лікування. В багатьох країнах світу в лікування нейробластоми включена імунотерапія, в Україні такої терапії немає, препарат не зареєстрований. Ми направили медичні документи Іллюші в різні клініки і нам відгукнувся дитячий шпиталь у Барселоні. Якщо Іллюша пройде імунотерапію після основного лікування, це підвищить його шанси на життя. Прошу вас, допоможіть йому жити! Допоможіть пройти імунотерапію антитілами!" - просить мама хлопчика. 

Реквізити для допомоги:

5168 7573 7716 6683 Кондарюк Катерина (мама)

https://www.instagram.com/ilya_kondaruk/

Повʼязані теми:

Наступна публікація