Ви можете допомогти полегшити стан маленької Кіри

Ви можете допомогти полегшити стан маленької Кіри

Дитина має важку патологію сечової системи

Кіра Шевцова народилася з патологією сечового міхура і дефектом перегородки в серце, тож життя дитини протікає переважно у лікарняних стінах.

«Операцію на серці довелося відкласти через проблеми з сечовою системою. Оскільки дочка зовсім перестала ходити в туалет, довелося встановити катетер. Була проведена операція зі з'єднання сечовода і ниркової миски. Але пісяти Кіра сама так і не почала. Тепер у нас стоїть спеціальна трубочка, через яку відходить сеча», - розповідає мама дитини.

Та зараз є шанс ситуацію змінити, лікарі радять наступну операцію з видалення дивертикула (мішкоподібне утворення на сечовому міхурі).

«Ми лише після першої операції і курсу лікування. У нас просто більше немає ні копійки. Сама операція - це великі витрати, потім ще й курс лікування після операції. Будь ласка, допоможіть, якщо не Ви, то Кіра так і залишиться з трубочками, мені нікому більше допомогти. Я сирота, батьків у мене немає, чоловік - батько Кіри - помер, я виховую двох дітей сама», - каже мама дитини.

Реквізити для допмоги:

ПриватБанк 5168742234557696 Шевцова Ірина (мама)

Повʼязані теми:

Наступна публікація