Ви можете допомогти поліпшити стан Веронічки

Ви можете допомогти поліпшити стан Веронічки

Дівчинці потрібна посилена реабілітація

Життя Вероніки Галицької відрізняється від буднів її маленьких однолітків, а все через діагноз - ДЦП, гіперкінетична форма, затримка мовного розвитку. Дитина донедавна погано тримала голову, не могла навіть самостійно сидіти.

Народилась Веронічка на 35 тижні вагітності, через асфіксію плода було зроблено кесарів розтин і в тяжкому стані дитину перевели до відділення реанімації. Такі події і стали причиною розвитку ускладнень, які і призвели до такого стану дитини.

Проте посилені заняття і реабілітації зі спеціалістами можуть поліпшити її стан і зробити більш самостійною, проте є «але» - потрібні великі кошти, які родині, де є дитина з інвалідністю, вкрай важко зібрати.

«Завдяки реабілітаціям у нас з'явилася позитивна динаміка: зменшилися гіперкінези, поліпшився зір, почала сидіти і розмовляти. Нам не можна зупинятися на цьому. Ми дуже просимо допомогти, щоб пройти черговий курс реабілітації. Допоможіть нам, будь ласка, домогтися таких звичних і простих речей. Ми віримо, що у нашої Веронічки все вийде, вона дуже розумна, за такої форми ДЦП інтелект збережений. Материнське серце вас просить не пройти повз нашої біди», - просить мама дівчинки.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

Номер картки 4149 4390 4570 8611

Галицька Татяна

Повʼязані теми:

Наступна публікація