Ви можете подарувати Дениску світ звуків

Ви можете подарувати Дениску світ звуків

Ви можете подарувати Дениску світ звуків

Батьки мріють, що син почне чути і навчиться розмовляти.

До редакції сайту ТСН.ua звернулась родина Салій з проханням допомогти в лікування свого маленького сина Дениса.

«Нашому синочку півтора року. Діагноз: сенсоневральна глухота, тобто дитина зовсім нічого не чує. Від самого народження ми помічали, що Денис не реагує на голосні звуки, але списували це на його спокійний темперамент, адже на ім’я, як нам здавалось, він хоч і через раз, але відгукувався й реагував на різні брязькальця», - розповідає мама хлопчика.

Проте, коли дитині виповнився рік, родина занепокоїлася, адже хлопчик все частіше «ігнорував» звернення  і прохання. Почали ретельне обстеження дитини і лікарі повідомили невтішний діагноз.

«Вилікувати його неможливо. Але можна компенсувати слух шляхом вживлення кохлеарного імплантату, дитина зможе чути спів пташок, звук чайника, пральної машинки, шелест листя під ногами, шепіт, і нарешті почне говорити… Ця операція дороговартісна і ми не в силах її оплатити, її ціна 756000 грн. Це просто космічна сума, яка лякає», - розповідає мама малюка.

Для родини з невеличкого містечка в  Черкаської області така сума і справді непосильна. Сподіватися на операцію за державний кошт – марно, адже в черзі більше 370 дітей. А це очікування на роки, а операцію потрібно провести в найближчий рік, тоді малюк зможе повноцінно адаптуватись.

«Здешевити операцію можливо – в деяких європейських країнах це може бути в рази дешевше. Усе, що ми змогли позичити – ми позичили і тепер перепозичаємо та віддаємо. За 70 000 позичених гривень придбали слухові апарати, в яких дитина ходитиме до операції. Я так вірю в те, що з коштами на операцію допоможете саме ви», - каже мама хлопчика.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

№ картки 4149497870202530

Мостова Олена Василівна

https://www.facebook.com/yangolyaD/

Повʼязані теми:

Наступна публікація