Ви можете подарувати Кирилку повноцінне майбутнє

Ви можете подарувати Кирилку повноцінне майбутнє

Дитині потрібно посилена реабілітація.

Кирилко народився з важкою асфіксією, пологи у мами тривали більше 13 годин, тож з перших хвилин життя малюк опинився в реанімації. Лікарі виходили дитину, але мусили констатувати, що у хлопчика ураження центральної нервової системи.   

«Розвиток проходив із незначною затримкою, але він сидить, ходити навчився дуже швидко, бо був гіперактивним...  У рік ми звернулись до іншого нервопатолога, бо малий майже не спав, всього нового боявся, був дуже знервований. Чим старшим ставав Кірюша, тим було помітніше, що поведінку і розвиток не такий, як у звичайних діток», - розповідає мама хлопчика.

Один діагноз додавався до іншого, але всі вони були пов’язані з ураженням ЦНС. А вже після трьох років лікарі констатували, що у хлопчика аутизм.

Відтоді родина Кирила ще активніше взялася за реабілітацію сина, щоб допоки мозок дитини здатний адаптуватись, встигнути привити йому потрібні навички і позбутися діагнозу. Окрім обов’язкових занять і дитини вимушена дієта. Родина за ці роки лікування хлопчика витратила великі суми кошти і тепер продовжити лікування зовсім немає за що. Вони вимушені просити фінансової підтримки незнайомих людей.

Реквізити для допомоги:

5168 7450 1320 3333

Руснак Марія Михайлівна

Повʼязані теми:

Наступна публікація