Ви можете подарувати шанс на повноцінне життя Юрію

Ви можете подарувати шанс на повноцінне життя Юрію

Ви можете подарувати шанс на повноцінне життя Юрію

Чоловікові потрібно дуже дороге лікування

Понад половину свого життя Юрій навіть не підозрював, що має хворобу, яка повільно забирає в нього можливість рухатись і зрештою може його вбити.

«Коли лікар сказав мені, що в мене розсіяний склероз, то це звучало як маячня. Виявилося, що «мій» склероз не має нічого спільного зі склерозом літніх людей. Тепер я знаю про цю хворобу все. Я не можу читати, тому що вже через 3 секунди очі самі тікають кудись і волі не вистачає їх утримати. Через те я не можу писати. Я не можу одночасно йти і розмовляти, тому що кожна дія вимагає максимальної концентрації. За 9 років я майже забув, як це бути здоровим», - розповідає Юрій.

Але за час хвороби чоловіка наука прогресувала і зараз вже є ліки, які повертають хворим здатність контролювати хворобу і мати звичайне повноцінне життя.

«Дуже не хочеться остаточно перетворюватися на овоча, тому я зважився просити про допомогу земляків. Курс коштує близько 430 тис. гривень. Це 4 ампули, ще плюс 2 ампули обіцяли як бонус.  Лікар каже про шанси 7 з 10, і це дуже непогано, як мені здається», - переконує Юрій.

Сотні тисяч гривень для однієї людини - захмарна сума, але для багатьох, це невеликі кошти. «Сподіваюся, з вашою допомогою, я потраплю до числа щасливчиків», - каже чоловік.

Реквізити для допомоги:

Приват: 5168 7450 1597 0210 Веретко Юрій Петрович

Повʼязані теми:

Наступна публікація