Віктору доводиться втретє боротися за своє життя з лейкозом

Віктору доводиться втретє боротися за своє життя з лейкозом

Віктору доводиться втретє боротися за своє життя з лейкозом

В Мінську готують чоловіка до другої трансплантації кісткового мозку

Родина Віктора Башина звертається за допомогою в зборі коштів на трансплантацію кісткового мозку для чоловіка.

"У травні 2015 року моєму чоловікові Віктору Башину (40 років) лікарі Запорізької обласної лікарні поставили страшний діагноз - гострий мієлобластний лейкоз М 4. Уже третій рік ми боремося за його життя. На превеликий жаль, в Україні нам допомогти не можуть і ми були змушені проходити лікування в Білорусії. Завдяки зусиллям білоруських фахівців чоловік досяг ремісії і наш новонароджений син мав можливість пізнати любов і тепло свого тата", - розповідає дружина Віктора.

Але щастя тривало недовго - в лютому 2016 року у чоловіка стався 1 рецидив. Тоді лікарям вдалося провести необхідну трансплантацію кісткового мозку від рідного брата Віктора. До того ж він пройшов 9 курсів високодозової хіміотерапії та 3 курсу підтримувальної хіміотерапії. І знову хворобу поборов, проте знову ненадовго.

"На початку листопада 2017 року знову рецидив. Часу для здійснення трансплантації дуже мало! Відправили заявку на лікування за кордон в МОЗ України, але там, на жаль, не поспішають. На сьогоднішній день Віктор перебуває в Мінську, лікарі радять пройти ще курс високодозової хіміотерапії та знову здійснити трансплантацію кісткового мозку. Вартість трансплантації від родинного донора 92 700 доларів, а курс хімії - 6000 доларов. Тож звертаємося до Вас за допомогою у зборі коштів. Прошу не залишайтеся байдужими до нашої біди", - благає дружина Віктора.

Реквізити для допомоги:

карта ПриватБанку 5168742030648871

Башин Віктор Володимирович

https://www.facebook.com/Спасем-жизнь-Виктора-вместе-839294562888809/

Повʼязані теми:

Наступна публікація