Володимир просить допомоги, щоб здолати меланому

Володимир просить допомоги, щоб здолати меланому

На лікування чоловіка потрібні сотні тисяч гривень.

Радванський Володимир перебуває у важкому стані і постійно на знеболювальних, бо його тіло атакує прогресувальна меланома шкіри, яка вже поширює метастази. До того ж у чоловіка  надломаний хребець, який не можна лікувати, поки не буде ухвалено новий курс лікування.

«Все почалося з великої родимки на нозі ще два роки тому. Спочатку зробили першу операцію 10.08.2017  з видалення родимої плями, потім ще одна операція 14.12.17 з видалення лімфовузлів. Далі 9 циклів поліативного курсу хіміотерапії, потрібного результату немає, але, дякуючи Богу, винайшли такі препарати, що допомагають і що допоможуть батьку», - розповідає донька Володимира.

Лікарі прогнозують високу ймовірність покращення за умови вчасного лікування. Та всі надії зупиняються через колосальну вартість потрібного препарату.

«Всього, що змогли зібрати рідні та знайомі, не вистачить навіть на 1 флакон, а на лікування нам потрібно ще 600 000 гривень. Допоможіть, це дуже велика сума грошей, нам самим не впоратись, ми віримо, що світ не без добрих людей», - каже донька чоловіка.

Реквізити для допомоги: 

№ картки 5168 7427 1200 6364

 Радванська Світлана Петрівна 

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація