Володимир сподівається на чуйність людей

Володимир сподівається на чуйність людей

Володимир сподівається на чуйність людей

Чоловіку потрібна тривала реабілітація

Володін Володимир у стабільно важкому стані: їсть через назогостральний зонд, дихає через трахеостому, не розмовляє і паралізована права частина тіла.  В такому стані чоловік від початку серпня минулого року.

Діагноз чоловіка: гострий ішемічний інсульт в басейні лівої СМА, на тлі перенесеної каротидної ендартеректомії зліва, сенсорно-моторна афазія, правобічна геміплегія, бульбарні розлади, церебральний атеросклероз.

«Якщо ми не докладемо всіх зусиль для лікування, то тато може залишитися інвалідом 1-ї групи. Тож 1.5 місяці тому почали проходити реабілітацію в Києві. Пішла позитивна динаміка. Уже міцно сидить, став ковтати перетерту їжу в невеликій кількості, навчився стояти з підтримкою. Лікарі кажуть, що у тата є всі шанси, щоб відновиться, але це вимагає тривалого часу. Не можна кидати, потрібно продовжувати реабілітацію, так як вже пішли перші результати. Курс реабілітаційної програми на місяць коштує 120 тис. грн, плюс кожного тижня витрати на медикаментозне лікування - це приблизно від 6 до 9 тисяч гривень за тиждень», - розповідає донька Володимира і просить допомоги небайдужих людей.

Реквізити для допомоги:

Номер карти: 5168 7573 1777 0099 Володіна Ірина

Повʼязані теми:

Наступна публікація