Володимиру потрібна термінова допомога

Володимиру потрібна термінова допомога

Чоловіку на лікування не вистачає коштів

Грищенко Володимир влітку цього року дізнався від лікарів про свій важкий діагноз - мієлодиспластичний синдром з трансформацією в гострий мієлоїдний лейкоз.

Щоб не втрачати часу, чоловіку почали негайну хіміотерапію, перший курс з потрібних 3 чи 4, він вже пройшов, але потім потрібна трансплантація кісткового мозку від неродинного донора, яку в Україні не проводять. Лише на перший етап лікування родина чоловіка вже витратила більше 240 тисяч гривень. Подальше лікування буде ще більш витратним.

«Лікар каже, що відповідь його організму на лікування позитивна і потрібно продовжувати курси хіміотерапії. Враховуючи те, що на 26.10.2018 року призначена його госпіталізація, то потрібні кошти на ліки. За підрахунками лікарні потрібно орієнтовно 245 000 грн за один курс. Просимо допомоги у всіх небайдужих, оскільки таких коштів у сім’ї Володимира немає», - розповідають рідні чоловіка.

До того ж, далі Володимиру потрібно летіти на пересадку кісткового мозку до Туреччини. На витрати там знадобиться 90 000 доларів США.

Реквізити для допомоги:

Карта ПриватБанку 4149 4991 1077 0615 Грищенко Володимир Вікторович

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація