Вроджена вада змушує маленьку Кіру боротись за своє здоров’я

Вроджена вада змушує маленьку Кіру боротись за своє здоров’я

Вроджена вада змушує маленьку Кіру боротись за своє здоров’я

Дитині потрібна посилена реабілітація

Кіра народилася з вродженою вадою розвитку центральної нервової системи: спинномозкова грижа хребта, синдром Арнольда-Кіарі, гіпоплазія мозочка, нижній млявий парапарез, тазові порушення.

«Перші два місяці ми лежали в харківському пренатальному центрі, чекали поки Кіра підросте і набере вагу для операції. Потім була перша операція по закриттю грижі, відновленню хребців і прибирали фіксацію спинного мозку, потім була друга операція по встановленню шунта, бо почав підніматися внутрішньочерепний тиск. Після виписки додому через два місяці у Кіри почалися епілептичні напади, на щастя, зараз нападів немає, але ліки вона ще приймає», - розповідає мама дитини.

Родині розповіли, що дівчинка потребує посиленої реабілітації і з дитиною почали займатись спеціалісти різних реабілітаційних центрів.

«Для того щоб у Кіри виходило робити найпростіше, потрібно дуже багато працювати. Зараз вона добре утримує голову, сидить з підтримкою, ворушить ніжками. Поки вона маленька, нам потрібно встигнути якомога більше, лікарі дають навіть шанси на ходьбу, але для цього потрібно дуже багато працювати. Тому ми хочемо поїхати в медичний центр, де вміють працювати з такими дітьми, нас там вже чекають, але для цього потрібно 3000 євро, на жаль, всі наші запаси вже вичерпані і ми не можемо самі оплатити цю реабілітацію і ми змушені звернутися за допомогою до небайдужих людям», - каже мама Кіри.

Реквізити для допомоги:

Номер карти ПриватБанку

5168757362518518 Пшеничних Крістіна Сергіївна

Повʼязані теми:

Наступна публікація