Врятуйте життя маленькому Дані

Врятуйте життя маленькому Дані

Врятуйте життя маленькому Дані

Сотні тисяч євро потрібні на лікування дитини

Він так мало ще побачив у світі, а його вже спіткала тяжка хвороба. У своїх неповних 2 рочки Даниїл Черетко з Рівного щодня терпить уколи та хіміотерапію. У хлопчика виявили рак головного мозку.  Малюку вже зробили операцію, та всю пухлину видалити не вдалося, щоб не збільшувалася необхідна хіміотерапія. Однак у молодих батьків на неї грошей не вистачає. Тож благають про допомогу усіх небайдужих.

Через плач маленького Дані його батьки самі ледь стримують сльози. Але без крапельниць ніяк, хлопчику проводять перший блок хіміотерапії. Веселому та рухливому Дані раптом стало зле суботнього дня у лютому.

“В нього з’явились судоми і дитина знепритомніла, поки чоловік викликав швидку, я його всіма силами намагалась привести до тями”, - каже мама

Хлопчика, якому не виповнилося ще й двох рочків, госпіталізували. Після обстежень батьків приголомшили - у головному мозку малюка виявили пухлину.

Даню тоді прооперували у Києві. На жаль, 4-місячна терапія у Варшаві, на яку допомогали збирати кошти глядачі ТСН, також не дала результатів.

Допомоги потребує маленький Даниїл з Рівного, який щодня терпить уколи та хіміотерапію

Допомоги потребує маленький Даниїл з Рівного, який щодня терпить уколи та хіміотерапію

"Ми перепробували всю хімію. На цей вид пухлини не діє ні хіміотерапія, ні радіотерапія. Пухлина збільшилася, і пішли метастази в ліву півкулю мозку і до низу шиї. Нам не дали шансів на життя ні в Україні, ні в Польщі... Але ми далі почали шукати лікування для єдиного синочка у всьому світі. Ми вирішили їхати до лікаря у приватній клініці Німеччини. З 5 вересня 2018 року, ми перебуваємо на лікуванні у нього і саме він дав шанс Даниїлу на життя. Стан Дані у Німеччині покращився! Ми просимо, ми закликаємо всіх небайдужих людей допомогти нам фінансово, тому що лікування вимагає великих коштів. За попереднім кошторисом сума сягне понад 123 000 євро, наразі не вистачає 82 128 євро", - каже мама хлопчика.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку 4149 4978 6326 7599 
Черетко Оксана Миколаївна

Або 

5168 7573 5338 1249 (Приватбанк)
Черетко Микола Анатолійович (тато)

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація