Врятуйте життя талановитого юнака Ярослава

Врятуйте життя талановитого юнака Ярослава

Йому потрібна негайна пересадка легень

Ярослав з дитинства має захворювання легень - муковісцидоз, тяжкий перебіг, хронічне обструктивне захворювання легень IV ступеня. За такої хвороби слиз накопичується у бронхах і легені не можуть дихати, виникає фіброз і легені втрачають свою функцію. Минулоріч хвороба загострилася і тепер Ярослав потребує пересадки легень. Зараз його легені працюють на 17%. Операцію терміново потрібно зробити до кінця року, і трансплантацію погодилися зробити в Індії. Для цього необхідно зібрати 135 тис. доларів і ще 30 тис доларів на 9-місячну реабілітацію в Індії.

«Ярославу 22 роки. Він завжди вчиться на відмінно, і навіть отримував іменну стипендію імені Григорія Сковороди. Жага до навчання завжди  підтримувала хлопця. Коли стан здоров’я погіршився, Ярослав не перестав відвідувати пари і сидів на заняттях з катетером, а одразу після цього їхав в лікарню на процедури. Юнак вже має публікації своїх статей і тез доповідей у наукових виданнях, а також бере участь у філософських конференціях у різних містах України», - розповідають друзі юнака.

Врятуймо студента Могилянки Ярослава Спічека

Попри страшну хворобу, Ярослав Спічек щодня відвідує університет. Він робить все можливе заради здійснення своїх мрій — закінчити навчання, одружитися і стати викладачем Могилянки. Щоб кожний його крок не був схожим на марафон, йому потрібні нові легені. Часу для операції залишилось критично мало — до кінця року потрібно зібрати $170 000. Закликаємо всіх небайдужих людей допомогти зберегти життя Ярославу, зробивши посильний внесок та поширивши цю інформацію. Кошти можна перерахувати на рахунок мами Ярослава — Спічек Юлії Вікторівні: картка ПриватБанку 4149 6293 1041 2036 Деталі на сайті: https://www.ukma.edu.ua/index.php/2016-09-05-08-43-44/dopomozhy-mohyliantsiu

Опубліковано Національний університет "Києво-Могилянська академія" Четвер, 6 вересня 2018 р.

Мама Ярослава вчителька, а тато дитячий футбольний тренер і зібрати необхідну на операцію суму родина просто не в змозі.

Реквізити для допомоги:

4149 6293 1041 2036

Спічек Юлія Вікторівна

Повʼязані теми:

Наступна публікація