Єдина на всю Україну: Іванці потрібне лікування від вкрай рідкісної хвороби

Єдина на всю Україну: Іванці потрібне лікування від вкрай рідкісної хвороби

У світі таких дітей як Іванка лише 5

Родилася Іванна на вигляд цілком здоровою дитиною. Але з 1,5-річного віку неодноразово лікувалися з приводу гнійних отитів, а у 2013 році дівчинка потрапила у лікарню з двобічною пневмонією. Лікування не допомагало, тож Іванку направили на лікування у Львів, де було проведене повне обстеження та виявлено: Комбінований імуннодефіцит з дефіцитом Т і В клітин (дитина зовсім не захищена від інфекцій).

«Моя донечка - єдина дитина в Україні з таким діагнозом, а в цілому світі - 5. Лікарі дали нам шанс на одужання після пересадки кісткового мозку від неродинного донора, оскільки ми, батьки не підходимо. Таку операцію в Україні не роблять. Багато європейських клінік відмовили нам, оскільки наш випадок рідкісний та складний. Нам погодилася допомогти ізраїльська клініка та турецька», - розповідає мама дівчинки.

Сума за лікування перевищує від 120 до 150 тисяч доларів, до того ж вона не остаточна, адже все залежить від того як організ дівчинки буде відповідати на лікування.

«Сума дуже велика і нереальна для нас, адже ми звичайна середньостатистична родина: чоловік демобілізований з АТО, також у нас ще є 4-місячна донечка. Тому просимо всіх небайдужих допомогти нам. Іванночка багато мріє, хоче відвідувати школу, де має багато друзів. Наша сім'я вірить, що дива існують», - просить мама дитини.

Реквізити для допомоги:
Картки ПриватБанку

5168757341647149 ( гривня )

5168757341655480(євро)

5168757341655498(долари)

ВІНТОНЮК ІРИНА ІВАНІВНА

Повʼязані теми:

Наступна публікація