Єгор дуже сподівається на допомогу чуйних людей

Єгор дуже сподівається на допомогу чуйних людей

Єгор дуже сподівається на допомогу чуйних людей

Мама хлопчика збирає кошти на реабілітацію сина

7-річний Єгор народився недоношеним, і на третю добу у малюка стався обширний крововилив у мозок. Лікарям вдалося стабілізувати малюка і за місяць Єгорку виписали додому.

«Та за два місяці син потрапив у реанімацію - відкрилася внутрішня кровотеча в області шлунка і кишечника, виявили понад 10 ерозій, викликані вони були довгим застосуванням антибіотиків», - пригадує мама.

Малюк впорався і з цим випробуванням, та в реанімацію потрапляв за своє життя ще неодноразово.

«Була у нас і велика бронхопневмонія на тлі застою в легенях, де звичайно ж знову потрібен курс-антибіотиків, що згодом остаточно вбило слухові нерви - хронічна глухота 4 ступеня! Довго і часто лікувалися у відділенні неврології, у Єгорки в лівій півкулі мозку виявили 4 кісти, які згодом розсмоктались. У 2014 році Єгорці зробили ще три операції, подовження ахіллового сухожилля, що дуже допомогло Єгору встати на ноги», - розповідає мама хлопчика.

Також малюку завдяки операції повернули слух на одне вушко. Тож хлопчик зараз має всі шанси отримати нормальне життя, за умови своєчасної і тривалої реабілітації. Мама хлопчика просить всіх небайдужих людей відгукнутись на її прохання зібрати кошти на курс реабілітації.

Реквізити для допомоги:

Райффайзен Банк Аваль

4119971443790219 -Тарасюк Юлія Анатоліївна

Повʼязані теми:

Наступна публікація