Загадкова хвороба руйнує кістки Ейлюль-Катріни, і їй потрібна допомога

Загадкова хвороба руйнує кістки Ейлюль-Катріни, і їй потрібна допомога

Родина дівчинки мріє відправити доньку на обстеження за кордон

11-річна Ейлюль-Катріна в липні відпочивала на батьківщині тата в Туреччині, коли відчула сильні болі в хребті. Дитину негайно госпіталізували і провели обстеження, яке показало досить незвичний для дівчаток діагноз – сакроілеїт – запалення крижово-клубового суглоба. Стан дитини стабілізували і її перевезли додому.

Проте у вересні стан дитини знову погіршився  – відмовили ноги, дівчинка перестала ходити, почалися сильні болі у грудному відділі хребта.

«Зробили ще купу додаткових аналізів, досліджень. Консиліум направив до Києва, де ми провели півтора місяця і дізналися, що у донечки рихлість кісток і, як наслідок, множинні переломи хребта. Зараз їй виписали дорогий корсет і радять їхати на подальше обстеження до Німеччини, щоб з’ясувати точний діагноз», – каже мама Ейлюль-Катріни.

Навіть на найперший час обстеження у родини дівчинки немає коштів. Всі фінанси були вичерпані на попередні обстеження і лікування. Тож рідні дівчинки наважились звернутися до небайдужих людей, які не залишать дитину у біді.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

5167 9855 6097 1459

ГЛАДИРЬ ВІКТОРІЯ ВОЛОДИМИРІВНА

Повʼязані теми:

Наступна публікація