Владислав Жаровський сподівається на жертовну допомогу

Владислав Жаровський сподівається на жертовну допомогу

Хлопчику потрібно пройти операцію.

Діагноз 15-річного Владислава - ДЦП, спастичний тетрапарез, який став наслідком стрімких пологів у мами хлопчика.

"Попри недугу, він росте життєрадісним і тямущим, знає багато віршів, любить читати енциклопедію, займається вокалом, вивчає польську та англійську мови. Як будь-який хлопчисько, Влад мріє коли-небудь пограти в футбол і стати захисником для мами. Щодня, крок за кроком через сльози, біль, помилки, розчарування син прагне до своєї мрії - ходити самостійно", - розповідає мама хлопчика.

За ці роки Влад пройшов чимало реабілітацій як в Україні, так і за її межами. Результати були вражаючими, але все рівно поки недостатніми. Тож батьки зважились на операцію для сина, яка може цілком змінити його життя. 

"Операція SDR (Селективна Дорсальна Різотомія) дозволяє пацієнтам з ДЦП значно знизити тонус м'язів і вираженість інших симптомів. На цьому тлі проведення рухової реабілітації призводить до значних поліпшень. Операція дає шанс освоєння рухів навіть тим хворим, у яких раніше це було неможливо. Ефект від операції зберігається на все життя", - каже мама Влада.

Польський лікар погодився провести Владу таку реабілітацію, після нею потрібна буде специфічна реабілітація, яку також потрібно буде проходити у клініці. Такий жаданий шанс для Влада і його родини обійдеться у майже 500 тисяч гривень. Вони всі просять допомогти їм зібрати таку суму. 

Реквізити для допомоги:

№ картки ПриватБанку 5363 5426 0319 0548

Жаровська Тетяна Василівна

Повʼязані теми:

Наступна публікація