Життя 19-річного Вадима опинилося під загрозою

Життя 19-річного Вадима опинилося під загрозою

Юнаку потрібне коштовне лікування

Вже три роки Агамірзоєв Вадим з родиною самотужки ведуть боротьбу з його важкою недугою.

«В квітні 2015 р. сину поставили діагноз - Розсіяний склероз, церебро-спінальна форма, рецедивуючо-ремітуючий перебіг, атактичний синдром. На зараз в світі не винайдено ліків, щоб лікувати цю хворобу. Тільки підтримуючи ,експерементальні, імуномодулюючи препарати», - розповідає мама юнака.

Ліки, які інколи виділяли для Вадима через державну програму, на жаль, не діяли. Стан юнака загостювався. Тож родина за допомогою небайдужих людей, спробувала нове лікування, яке обходиться на місяць в 24 тисячі гривень і воно дає позитивні результати. До того ж Вадиму в лікарні повідомили про експериментальне лікування, яке за показниками допомагає таким хворим зняти симптоми на майже 80%, але сума лікування на рік сягає 215 тисяч. Звичайні родині таких грошей самостійно не зібрати.

«За три роки лікування стан погіршився, тепер він пересувається на милицях. До того як мій син захворів, я ніколи і нікого не просила про допомогу. А тепер я благаю! Дуже важко розуміти те, що ти безпорадна. І бачити сина таким нема сил. Буду вдячна за будь-яку підтримку», - просить мама Вадима.

Реквізити для допомоги:

Номер карти ПриватБанк  5168 7573 4457 4043
Агамірзоєва Ельміра Латифівна

Повʼязані теми:

Наступна публікація