Життя дворічного Діми залежить від щедрості небайдужих людей і часу

Життя дворічного Діми залежить від щедрості небайдужих людей і часу

Хлопчик має генетичну ваду, яка провокує онкологію.

Коли Діми було два роки, батьки почали помічати на його тілі синці, але у активної дитини не запідозрили хвороби, та за два тижні стан хлопчика почав стрімко погіршуватись - лихоманка, блювота. Дитину одразу ж після звернення до лікарів госпіталізували до онкогематології.

У малюка виявили рідкісну генетичну хворобу - анемію Фанконі, в майбутньому, якщо її не лікувати, воно спровокує розвиток ракових захворювань. «Для Діми настав страшний час, для нього в Україні немає лікування, ніхто не готовий дати позитивний прогноз. На Діму чекає лейкоз, і ніхто не знає, коли це трапиться. Але для клінік Європи захворювання не нове, виявляється, є такі дітки і це буває, головне прийняти вчасно заходи! Трансплантація кісткового мозку - це порятунок для малюків з анемією Фанконі», - кажуть волонтери, яку допомагають у лікуванні дитини.

Зараз стан хлопчика стрімко погіршився, кістковий мозок зовсім не виробляє клітин крові, дитина постійно на переливаннях. А це зменшує успіх подальшої трансплантації. Тож часу на лікування хлопчика обмаль, але батьки не здаються, вони вже активно шукають лікаря, який візьметься за лікування дитини, а поки ведуть активний збір коштів на потрібну трансплантацію, щоб не проґавити час.

«Часу немає, дуже важливо встигнути. Складність в тому, що в разі настання лейкозу, не можна застосовувати хімію. Я вас благаю допоможіть врятувати Діму! Є порятунок від його хвороби! У нього все ще може бути добре, у нього може бути нормальне життя», - просить мама хлопчика.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк

5168 7573 5900 1254 (гривня)

5168 7450 1613 3057 (євро)

5168 7573 6053 0903 (долар)

Іван Олегович Шелудько

Більше інформації і реквізитів на https://www.instagram.com/posolstvo_chudes/

Повʼязані теми:

Наступна публікація