Злоякісна пухлина мозку поставила під загрозу життя 9-річної Віки

Злоякісна пухлина мозку поставила під загрозу життя 9-річної Віки

Ви можете допомогти врятувати дівчинку.

9-річну киянку Віку Ятченко на початку листопада 2017 року почали лікувати від головної болі і лікарі не припустили, що їхню появу спричинила небезпечна хвороба. Аж поки стан дитини не погіршився до критичного – дитина впала в кому.

«Лікарі прийняли рішення про екстеренну операцію задля порятунку її життя. І під час операції видалено пухлину мозку, яка призвела до крововиливу в мозок. Такий діагноз і сама операція була для сім’ї несподіваною. За результатами аналізів пухлина виявилась гліобластомою, 4 стадії», - розповідають рідні дівчинки.

Подальше спостереження показало, що пухлина, яка була видалена не повністю, стрімко зростає, відтак за місяць дитина знову опинилася на операційному столі. 

«Віка - справжній боєць, після таких операцій часто люди прокидаються овочевими, а Вікуля повністю прийшла до тями і була звичайною дитиною. Віка не здається і бореться за життя, за неї вболівають всі родичі, знайомі, друзі, однокласники, вчителі школи. Зараз Віка перебуває на лікуванні в онкоцентрі», - розповідають рідні дитини.

Вартість лікування на день інколи перевищує 2000 тисячі гривень, для звичайної сім’ї це завелика сума. Тож вони просять про фінансову допомогу, щоб вилікувати свою донечку.  

«У кожного з нас є певні проблеми, але вони не зрівняються з розпачем сім`ї, коли стан дитини залежить від наявності грошей…» - кажуть рідні дитини.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк 5168757328815339

Ятченко Олени Вячеславівни

https://www.facebook.com/groups/1459194610864771/

Повʼязані теми:

Наступна публікація