Двоє скоїли суїцид, інших бив, погрожував і палив помешкання: киянин може провести 15 років за ґратами за знущання з жінок

Двоє скоїли суїцид, інших бив, погрожував і палив помешкання: киянин може провести 15 років за ґратами за знущання з жінок

Фото: pixabay.com

Зловмисник биткою побив одну із жінок після того, як вона заявила про свій намір розірвати з ним стосунки.

Киянин Олексій Волков роками знущався з жінок, з якими був у стосунках. Одну із дівчат пів року тому він побив ледь не до смерті. Дівчина звернулася до ТСН і історія набула розголосу, а після цього розповіли про свої трагічні стосунки й інші жінки, які теж терпіли його знущання і навіть батьки дівчат, які нібито померли від рук цього ж чоловіка. Нині ж поліція Київщини повідомила про підозру фігуранту скандальної історії побиття - киянину Олексію Волкову. Це його друга підозра.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Під вартою Волков уже відсидів пів року, а все через побиття своєї ж дівчини - 33-річної Ольги. Вона після чергового сеансу з психотерапевтом сконтактувалася з журналістами ТСН.

"Достатньо багато часу знадобилося на відновлення зубів, шви", - каже дівчина. 

Дівчина пригадує, як познайомилася з Олексієм через Мережу, після чого був романтичний період, який швидко переріс у знущання. Коли заявила Волкову, що не хоче стосунків, він жорстоко побив її биткою. Врятував жінку сусід. Нападника посадили під варту. 

Після виходу сюжету в ефір до редакції почали писати інші жінки. В підозрюваному Олексієві вони впізнали чоловіка, з яким також ходили на побачення. А після теж терпіли побиття, спалені квартири і викрадення дітей. У одної з дівчат він навіть вимагав, аби вона переписала авто на нього, інакше погрожував вбити дитину. 

Ба більше Олександр Григорович взагалі підозрює Волкова у вбивстві його доньки у 2012 році. 

"Вона дала йому відкоша і через день викинулась з вікна. Після вечірньої зустрічі з цим мерзотником", - каже батько.

Ідентична історія, але вже у 2016 році, трапилася і з донькою Людмили. Каже, що останні дні перед смертю 35-річна Вікторія теж зустрічалась із Волковим. Дівчина теж нібито випала з вікна.

"Передзвонила батькові і сказала: "Тато, у мене проблеми і завтра буду в Рівному". Так до Рівного вона не приїхала", - розповідає жінка. 

Доказів, що це вбивство для слідчих тоді здалося замало. Але, після побиття Ольги і розголосу, розслідування знову поновили.

"У результаті численних дій слідчих разом з прокурорами здобуто численні докази і саме 19 травня йому повідомлено про вчинення навмисного вбивства", - прокоментував Андрій Нєбитов, керівник поліції Київщини.

Нині підозру долучили до першої, яка стосується побиття Ольги. Перший суд у справі призначили на початок червня. За скоєне Олексієві Волкову загрожує до 15 років за ґратами. 

Під стіни суду мати Вікторії приїхала з портретом доньки. Там жінці і повідомили, що докази, що смерть її доньки була вбивством, поліцейські зібрали, а Волкову вручили підозру.

"Мені доньку не повернути. Я хочу, щоб він був покараний по справедливості за всіх дівчат, яких він вбив", - каже жінка.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Новини України: поліція Київської області повідомила про другу підозру Олексію Волкову

Новини України: поліція Київської області повідомила про другу підозру Олексію Волкову

Повʼязані теми:

Наступна публікація