Дворічний хлопчик, який напередодні загубився в Київській області, ще в лікарні: подробиці

Дворічний хлопчик, який напередодні загубився в Київській області, ще в лікарні: подробиці

На батька склали протокол.

Дворічний Богдан, якого в Київській області напередодні впродовж доби шукали батьки, поліцейські, рятувальники, собаки, дрони й навіть гелікоптер - ще в лікарні. Але його життю вже нічого не загрожує. Сьогодні ТСН провідала дитину та його маму в шпиталі. 

Про це йдеться у випуску ТСН 19:30.

Ми привезла Богдану подарунки. Він ще маленький, тому нічого сказати не може. Але за мить починає усміхатися. Поруч із ним мама Катерина. У неї очі запухші від сліз. 

"Я прийшла з магазину - нема дитяти. І начали шукать по канавах там, по кущах, по дорозі гукали. Які тільки каже думки не лізли в голову всякі. Шо вкрали. Зараз же багато випадків таких шо в машину та й поїхали", - розповіла вона.

Катерина каже - чоловіка вже насварила. "Я ж не думала, шо він піде по дрова. Уже б дождався мене і тоді пішов по дрова", - сказала вона. Як саме і де загубився Богдан - нам показав і розказав сам батько. 

Удвох із Богданом вони вийшли назбирати сухих гілочок, щоб розтопити піч. Від хати вони відійшли зо 50 метрів. Із цього місця її ще навіть видно. "На цьому місці ми зупинилися. Сказав Богданчику йди додому. Він мене почув, чи не почув. Думав, що почув", - сказав батько.

Але він вочевидь не почув. Бо коли батько повернувся - сина тут вже не було. "Він пішов з тої сторони, а я назбиравши дров, їхав із тої сторони. І ми розминулися", - сказав він.

Спочатку шукали самі. І лише через 5 годин, коли вже стемніло, а Богдан так і не знайшовся - зателефонували до поліції.  Пошуки Богдана тривали майже добу: і на землі, і з повітря. Його шукали понад три сотні людей: поліція, рятувальники, нацгвардійці, лісники, сусіди й волонтери. Знайшли брудним і знесиленим за 4 кілометри від дому. 

Тамара Іванівна - сусідка родини Уніченків. Її називають хрещеною бабусею Богдана. Своїх онуків у неї нема. Тож сусіда їй за рідного. "Мама у нього на першому місці. Я його хочу чимось пригостити, беру за руку - він ні. У нього тільки мама. Він без неї нікуди. Як він міг так вийти", - розповіла вона.

У соцслужбі кажуть - на цю родину нарікань не було. Та й коли оглянули будинок, там було і чисто, і тепло, і їсти наварено. Але цей випадок без реакції залишити не можуть. "Тепер вона буде поставлена облік. Буде під контролем. 2-3 рази на місяць буде огляд. На батька буде складений протокол про адмін правопорушення по 184 статті", - розповіли там.

Щонайменше до понеділка Богдан із мамою пробудуть у лікарні. Бо хоч і всі аналізи в нормі, його ще має оглянути медичний психолог.

Новини України: життю дворічного хлопчика, який напередодні загубився у лісі, ніщо не загрожує

Новини України: життю дворічного хлопчика, який напередодні загубився у лісі, ніщо не загрожує

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Відставка Богдана
Наступна публікація