Гурт "Антитіла" скасував концерт у Тернопільській області через дірявий дах будинку культури: подробиці

Гурт "Антитіла" скасував концерт у Тернопільській області через дірявий дах будинку культури: подробиці

Музиканти вирішили надати розголосу, аби інші гурти не потрапили у таку ж пастку.

Український гурт "Антитіла" скасував свій виступ у селищі Заводське Чортківського району Тернопільської області через дірявий дах будинку культури. Про форс-мажорні обставини повідомив соліст Тарас Тополя і показав на своїй фейсбук-сторінці мокру апаратуру та світлове устаткування. Сцена будинку була у калюжах. Музиканти вирішили надати розголосу, аби інші гурти не потрапили у таку ж пастку.

Про це йдеться 3 березня в сюжеті ТСН.19:30.

Гурт скасував концерт за кілька годин до виступу.

"Ми зараз стоїмо на сцені і прямо нас капає вода, вона тече на обладнання, на світло", - розповів Тарас Тополя.

Музиканти вважають, що це небезпечна ситуація. Бояться навіть припустити, що на такій мокрій сцені може з ними статися під час концерту, коли апаратуру під'єднають до електрики.

"Директор будинку культури приховав інформацію про аварійний стан будинку, не знав про це організатор і вже по факту ми спостерігаємо як зі стелі на нас ллється вода", - розповів музикант гурту "Антитіла" Сергій Вусик.

Керівництво Заводського вмовляло гурт залишитися. Обіцяли терміново до початку виступу усунути протікання. Але виступ під дощем із мокрими уже навіть підгнилими гардинами і набубнявілими від вологи старими ковдрами на підлозі гурт все ж таки скасував.

ТСН на місце приїхала наступного дня. Вода зі стелі лилася. На сцені також було далі мокро, вогко і висіли ті самі гардини, які втягнули у себе не одне відро води.

Місцеві, які зайшли подивитися на що перетворилася концертна зала на 600 місць, шоковані не менше за столичних музикантів.

Натомість місцева влада називає ситуацію форс-мажорною. Запевняє, що будинок культури не аварійний. Тільки навіть причини протікання у посадовців різняться. У місцевих жителів своя версія. Врешті у версіях чому раптом з даху потекло заплуталися усі.

Новини України: гурт "Антитіла" скасував концерт у Тернопільській області через дірявий дах будинку культури

Новини України: гурт "Антитіла" скасував концерт у Тернопільській області через дірявий дах будинку культури

Відповіді на головне запитання - навіщо організовували концерт, якщо у будинку культури дах тече, ТСН так і не отримала. Музиканти, яким довелося скасувати виступ, цього теж не розуміють.

"Ця вода тече багато років, це видно по шторах, підлозі. Я говорю, у мене зараз йде пара з рота. Я би не привів свою дитину на такий концерт і сам би наврядчи захотів би слухати музику в таких умовах", - каже соліст гурту "Антитіла" Тарас Тополя.

Прихильники гурту, хоч і засмучені, що не потрапили на омріяний виступ, музикантів підтримали. Тих, хто купив квитки, гурт запросив приходити з ними на концерт у Тернополі, а решті повернули гроші. І застерегли інших музикантів від потрапляння у такі мокрі пастки.

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Повʼязані теми:

Наступна публікація