Із різницею в тиждень: подробиці смерті від коронавірусу подружжя, яке виховувало 13 дітей

Із різницею в тиждень: подробиці смерті від коронавірусу подружжя, яке виховувало 13 дітей

Опіку над молодшими в родині взяла старша сестра з чоловіком.

У Київській області через COVID-19 13 дітей залишилися без обох батьків. У столичній лікарні від ускладнень коронавірусу померла багатодітна матір Діана Родікова. За тиждень до цього пішов із життя її чоловік Володимир.

Про сім'ю ТСН розповідала багато, наші кореспонденти познайомилися з родиною переселенців, щойно почалася війна. Детальніше 29 березня йдеться в сюжеті ТСН 19:30.

Подружжя Родікових мало п'ятьох рідних та вісьмох усиновлених дітей. Як почалася війна, з рідної Макіївки родина переїхала на Київщину, бо вдома відчувала небезпеку.

Під Києвом Родікови заснували будинок сімейного типу, і за кілька років похрестили одночасно девятьох зі своїх дітей. Таїнство проводив митрополит Епіфаній і це було його перше хрещення в статусі очільника Православної церкви України.

Фото: ТСН.ua

Останній пост на Facebook-сторінці Володимир опублікував місяць тому, на світлині він удома і доньки роблять йому зачіску. У Діани ж оприлюдені світлини з весілля старшої доньки.

Через ускладнення від коронавірусу їх шпиталізували разом до Васильківської районної лікарні. Пан Володимир пішов із життя 20-го березня у віці 44 років. Вчора ж на 45-му році життя не стало його дружини. Вона померла в реанімації столичної Олександрівської лікарні.

Опіку над молодшими в родині взяла старша сестра з чоловіком. А ще в минулому році Діана та Володимир Родікови відсвяткували срібне весілля — 25 років разом.

Прощання з Діаною Родіковою заплановане на вівторок, 30 березня.

Новини України: від коронавірусу померло подружжя, яке виховувало 13 дітей

Новини України: від коронавірусу померло подружжя, яке виховувало 13 дітей

Нагадаємо, що у Харкові помер 11-річний хлопчик з села Ватутіне Нововодолазької громади. Медики діагностували у дитини коронавірус та важку форму герпесвірусної інфекції.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація