Купив букет і запропонував зустрічатись: подробиці загибелі молодої пари в парку Львова

Купив букет і запропонував зустрічатись: подробиці загибелі молодої пари в парку Львова

Пара, яка загинула в Стрийському парку, познайомилась в Інтернеті.

Львів із сумом зустрів ранок. Бо містяни були приголомшені втратою дітей. Пара закоханих загинула, коли на них упало дерево в парку. Біду спровокувала блискавка. 

Про це 2 серпня йдеться в сюжеті ТСН.19:30

Це було побачення. Андрій прийшов у парк із трояндами. Залишки букету тут розкидані і досі. Велетенська гілка впала просто на лавку, де сиділа пара. Лавка поламана, також навалу клена не втримав металевий ліхтар

Навколо місця трагедії кілька повалених дерев. За попередніми даними, в одне з них влучила блискавка, воно впало та зачепило клен. Відірвалася велетенська гілка, яка і вбила людей.

"Від отриманих травм люди загинули на місці події. Рятувальники за допомогою бензопили розрізали гілку дерева та вивільнили тіла загиблих", - сказав речник ДСНС Львівщини Ігор Курус. 

Про загиблу дівчину відомо небагато. 18-річна львів’янка, ніде не вчилася і не працювала. Хлопець, що запросив її на побачення - 20-річний курсант академії сухопутних військ родом з Вінничини.

Новини України: пара закоханих загинула, коли на них упало дерево в парку

Новини України: пара закоханих загинула, коли на них упало дерево в парку

"Вони переписувалися в Інтернеті лише два тижні і тоді він пішов з нею гуляти, я дізнався що він запропонував їй зустрічатися, купив їй букет", - сказав друг загиблого Валерій Колесник. 

"Був майбутнім артилеристом, був на хорошому рахунку, непогано вчився, був відповідальний. Фактично канікулярна відпустка в нього мала розпочатися за тиждень, декілька днів він мав бути у відпустці", - каже речник Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного Антон Миронович. 

У парку понад 6 тисяч дерев, їх періодично обстежують. Запевняють те, що впало було здоровим.

"Стовбурових пошкоджень дерево не мало, в принципі в нього розвалилася гілка на висоті десь 10 м. На дереві немає ознак гниття", - каже начальниця управління екології Львівської міської ради Олександра Сладкова. 

Травмування людей під час негоди не рідкість у Львові. Два дні тому у цьому ж парку впала гілка і травмувала 6-річного хлопчика. А от у середині червня вже в іншому парку на 8-річного хлопчика впало дерево і проломило череп. Дитину рятували реаніматологи.

Поліцейські нагадують правила поводження у грозу. Найбезпечніше місце, де дім - але треба вимкнути всі електроприлади і зачинити вікна. Також доволі безпечно в авто, але його треба припаркувати подалі від дерев, рекламних щитів і зняти металеву антенну. А от якщо опинилися в парку, в жодному разі не можна ховатися під деревами.

Нагадаємо, очевидиця розповіла про останні хвилини пари, яка загинула в парку Львова

Повʼязані теми:

Наступна публікація