Місто, яке годують туристи: у Львові гостей приймають навіть у будівлі мерії

Місто, яке годують туристи: у Львові гостей приймають навіть у будівлі мерії

Фото: ТСН

Чиновники працюють у кабінетах львівської ратуші, туристи - ходять її коридорами.

Серед туристичних візитівок Львова — оперний театр, гарнізонний храм і навіть будівля міської ради ратуша. Про те, як у столиці української Галичини уміють приймати гостей йдеться в сюжеті ТСН.19:30

Оперний театр у Львові одне з улюблених місць, які відвідують туристи. Самі львів’яни переконані, що львівська Опера — найкрасивіша в світі. І справді, вона милує не тільки слух, але й око.

Міська влада не приховує, що туристи годують місто, тож тут готові приймати гостей навіть у будівлі, де працює міська рада. Поки чиновники сидять у кабінетах, туристи ходять коридорами та піднімаються на оглядовий майданчик серпантином із 306 сходинок. 

Під дахом стрімкої вежі - серцевина найголовнішого годинника міста Лева, на ньому- двоє дзвонів. З висоти відкривається прекрасна панорама на величне місто.

Але Львів не тільки високий, але й глибокий. Щоб пізнати це, варто побувати у підземеллі гарнізонного храму Петра і Павла — колишнього костелу єзуїтів.

У цьому храмі часто відспівують загиблих на війні на Донбасі українських бійців, тож тут поруч з іконами — їхні світлини і фото дітей, яких осиротіла війна.

"30 років Незалежності" | Львів: Оперний театр, Ратуша й аромати кави

"30 років Незалежності" | Львів: Оперний театр, Ратуша й аромати кави

Повʼязані теми:

Наступна публікація