“Моя улюблена Страшко”: закулісся знімального майданчика та спойлери нового україномовного серіалу

“Моя улюблена Страшко”: закулісся знімального майданчика та спойлери нового україномовного серіалу

Скріншот

Серіал уже став причиною появи у соцмережах флешмобу "Красива серцем"- українці діляться своїми історіями булінгу та дискримінації.

Телеканал 1+1 активно готується до прем'єри нового українськомовного серіалу "Моя улюблена Страшко" - адаптації всесвітньо відомого колумбійського серіального формату "Betty la fea" або "Ugly Betty". Про те, що відбувається на знімальному майданчику та чому прем’єру серіалу варто не пропустити, йдеться 29 липня в сюжеті ТСН.19:30.

Головна героїня серіалу - мила та розумна, але невпевнена в собі дівчина Настя Глушко. Вона відмінниця , яка влаштовується працювати до великої компанії і намагається стати сильнішою та впевненішою. Упродовж серіалу Настя вчитиметься цінувати і приймати себе та протистояти насмішкам.

Ірина Поплавська, яка виконує роль головної героїні, каже, що їй знайомі ситуації, з якими стикається Настя. “Називали "ботан" і "поплавок" через прізвище... Якщо Настя засмучується, не дає здачі, то я виявляла агресію”, - зізнається акторка.

За сценарієм, дівчину виховують дідусь та бабуся, яких вона постійно навчає нових, сучасних термінів. Актори, які виконують ці ролі, знову з’явилися разом на знімальному майданчику через понад півстоліття.

“54 роки тому разом поступили на навчання, потім поїхали разом працювати в один і той же театр, а тепер - знову зустрілися”, - каже виконавець ролі дідуся Насті.

Як зауважила творча керівниця проекту Ніна Шуліка, українській варіант серіалу дещо відрізнятиметься від колумбійського оригіналу. “Нового дуже багато... Я думаю, що це все  - про нас, там дуже багато сьогодення нашого. І ще він - легкий, такий, що розслабляє”, - підкреслила вона. 

Саундтрек до серіалу “Красива серцем” виконав гурт “Казка”. Виконавці вважають, що ця пісня повинна допомогти людям повірити в себе, не зважаючи на жодні обставини. Вокалістка “Казки” Олександра Зарицька каже, що ситуації булінгу їй також добре знайомі з дитинства. 

“Тоді не було впевненості в собі, щоб дати відсіч. Я дуже радію, що ця тема нарешті актуальна, бо раніше, в мої школярські часи, це не вважалось проблемою, а чимось нормальним”, - пригадувала вона.

За підтримки правозахисної організації “Ла Страда” в соцмережах з’явився однойменний флешмоб, під час якого люди діляться своїми історіями булінгу, дискримінації та сексизму. 

Серіал “Моя улюблена Страшко” уже невдовзі з’явиться в телеефірі на 1+1.

Новини України: як тривають знімання та чому варто подивитися прем'єру серіалу "Моя улюблена Страшко"

Новини України: як тривають знімання та чому варто подивитися прем'єру серіалу "Моя улюблена Страшко"

Повʼязані теми:

Наступна публікація